Rahva tungival soovil, otsustasin, et võin mõned retseptid, siis kribada, aga tõesti väga raske on õpetada kui ei tea koguseid.
sellise maitsvapiruka jaoks on vaja:
tainas:
pakk võid 175g oli vist
lisada jahu nii 13 supilusikat ja siis 150ml 35% koort suts küpsetuspulbrit ja soola.
kõik omavahel näppude vahel ühtlaseks massiks teha kuni tainas kausiküljest lahti tuleb ja mõnusalt elastne on.
Kate:
1 suvekõrvits mitte gigant selline väiksema poolne:)
1. keskmine porru
2 paprikat värv omal valikul mina kasutasin oranži
1 pakk tallegi delikatess kanapalasid
300g deikatess kana hakkliha
Suvekõrvits koorida ja riivida (köögikombainiga samas riivida ka kanapalad kui hakida ei viitsi) porru viilutada ja paprika viilutada ma tegin kõik lõikuriga.
Täidis kõik pannile soola pipart maitseks nii umbes 15 mintsa väikesel tulel.
Tainas suruda pannipeale.(kõrgema äärtega pann, minul Rimi panni kampaaniast) visata kuskil 225C ahju ca 10 minutit
Valada peale täidis ja valmistada kaste.
Kaste:
5 muna
250ml rõõska koort (% on selline mida kätte saad) sutsu vett
pakk ricottat
soola pipart saumikseriga kõik ühtlaseks massiks ja valada piruka peale peale veel riivitud juustu nii 150g
ahju küpsetada algul 225C juures5 minutit ja 200C juures veel 30 minutit et katte oleks hüübinud.
ahjust välja nati jahutada ja ongi valmis:)
Head katsetamist:)
No comments:
Post a Comment