Kuna nüüd on seeneaeg käes ja meie pere suur, suur seenesõber, siis sai ka üks pisike hoidis tehtud. Katsetamise jälle nats omapärast säilitamist (kuigi ma ei tea kaua see säilida võib)
300g puravike ( kõige paremad tugeva viljalihaga)
kolmveerand klaasi valget veini
värsket peterselli tüümiani
terapipart nelki
suts sinepit
1 sidruni mahl
mett ja nati pestot
2 küünt küüslauku
soola
Seened puhastada ja tükeldada ja asetada suts oliiviõliga haudepotti. Kui seentest hakkab eemalduma vedelik lisada vein ja muud komponendid lasta nõrgal tulel podiseda kuskil 10minutit.
eemaldada tulelt purki, purk sulgeda ja jahutada ja pärast külma.
Kahjuks ei oska öelda kui kaua see säilib, sest meil süüakse see varsti ära:D
Pärast veel kuumutasin kuuseriisikad või ja soola pipraga purki ja ka jahutada ja külma
No comments:
Post a Comment