Vaja läheb :
500g lehttaigent
1 pakk mahedamaitselise verivorsti
100g taisemat peekonit
3 tl jõhvika moosi ( poe oma on suts liiga magus.) eelmine aasta oli mul hea moos aga otsa oli saanud:S
3 tl pestot
50g parmesaani
50g goudat (sobib vist mõni teine juust ka aga mul muud kodus polnud)
määrimiseks 1 muna
rulluimiseks suts jahu
Verivorstid tuleb nahast koorida puhtaks lõigata pisemateks ja panna pannile, lisada peekon ja jõhvikamoos kuumutada korralikult läbi ca 5 minutit segades. maitsestada pestoga lasta jahtuda ja lisad riivitud juustud.
Tainas rullida lõigata ruudud asetada sisu ja vormida mingiks kujuks. ma olen rahul oma kujuga ükski ei lagunenud laiali.:D
Pealt määrida munaga ja oleneb piruka suurusest küpsetada 10-15 minutit ahjus 225c juures:D
serveerida pohla või jõhvika moosiga:D
Edukalt asendab jõuluaegset verivorsti:D
No comments:
Post a Comment